Heb je als kapitein een goede stuurman nodig?

Ik ben niet de kapitein, wel de stuurman. Als jullie een plan, doel en rode draad hebben, dan zet je mij aan als waarborg dat je ook daadwerkelijk aankomt bij die stip op de horizon. Als je wilt groeien en nieuwe kansen wilt pakken voordat een ander dat doet. Of als je tijdelijke ondersteuning nodig hebt bij extra projecten of een project dat al rolt maar vooral niet stil mag komen te staan.

Voor wie

 • Voor projectgroepen die eraan toe zijn om beleid te implementeren
 • Voor (watersport)bedrijven die hun dienst breder willen vermarkten
 • Voor overheidsprojecten waar een aanjager nodig is nu de kaders staan

Als projectleider kan ik:

Aanjagen

Verbinden

Verbeteren/Bijsturen

Voor de helderheid:

Als projectleider heb ik de sleuteltaak om te zorgen dat het blijft lopen als een plan eenmaal helder is en de prioriteiten zijn vastgesteld. Te vaak komt er dan een kink in de kabel, ontstaat miscommunicatie of zakt het enthousiasme weg doordat niet meer duidelijk is wáár de voortgang zit. Als projectleider houd ik de vaart erin, houd ik mensen betrokken en geïnformeerd en  zorg ik dat we net zo enthousiast aankomen als dat we vertrokken in dit plan.

Dit kan ik doen:

 • Uitvoering jaarplan
 • Gefaseerd uitwerken meerjarenplan
 • Perscontacten onderhouden
 • Aankleding van stad/locatie
 • Congres/Event organiseren
 • Sprekers benaderen
 • Eventprogramma samenstellen
 • Catering, pers en marketing-contacten

Van locaal tot internationaal

Als je mij inhuurt, krijg je mijn ervaring van over de hele wereld. Ik bied je een kruisbestuiving van kennis uit diverse branches. Je krijgt mijn enthousiasme, verbindende capaciteiten en mijn grote netwerk. Mijn kracht zit in de bevlogenheid waarmee ik me kan vastbijten in de gemaakte plannen en zorg dat ze wáár worden gemaakt.

"Hands-on is voor mij dat ik ook bijspring in de uitvoering, indien nodig. Soms bespaart dat gewoon tijd en geld."

Wat anderen over mij zeggen:

Zoek je zo’n projectleider?
Dan mij wél bellen!

Maar…. ook dit start ik graag goed voorbereid. Bel dus gerust voor wat voor-informatie.  Of mail me alvast een jaarplan of visie, zodat ik ook weet waar we het over hebben.