Over mij, Esther Poiesz

Ik ben opgeleid in toerisme en recreatie, ooit, lang geleden. Ontwikkelde nieuwe takken en activiteiten voor hotels, rederijen, ondernemers en gemeentelijke afdelingen. En ergens daar tussenin kreeg ik twee kinderen, woonden we zeven jaar in Australië. Daar had ik rustig kunnen ‘expatten’ maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en dus ben ik ook daar volop aan het werk geweest als kwartiermaker en aanjager, pionieren tijdens het pionieren!

Verbinden

Dat is hoe ik ben. Ik vind het té mooi om mensen te verbinden. Om samen dingen te realiseren. Ik kan met grote zorg voor beleid en gevoeligheden iedereen zijn eigen tijd geven om aan boord te stappen. Maar ik zit ook zo in elkaar dat ik mensen enthousiasmeer, ik laat ze de win-win wel zien. Dán krijg je mensen mee.

Ik doe géén trucjes. Dit is ‘gewoon’ hoe ik ben. Ik leer iedereen ‘zeilen’: koers bepalen, voorbereiden, de goede wind pakken en dan zelf keuzes maken. Dan creëer je verbinding die je ook voelt als je samen wekenlang een Tallship door de gevaarlijkste oceanen hebt gestuurd.

“Aan boord draait alles om de stip op de horizon, realistische plannen, strakke samenwerking, eerlijke communicatie en een krachtige stuurman naast de kapitein. Die rol pak ik graag.“

Recente projecten:

Diverse musea in Súdwest-Fryslân

Kwartiermaker voor 9 geweldige musea in Súdwest-Fryslân om gezamenlijke groeikansen te creëren voor zowel de musea zelf als de bedrijvigheid in de regio.

Kwartiermaker Stichting Sneekweek

Bedoeld om dit landelijk bekende event een steviger basis te geven door het opzetten en inrichten van een sterke overkoepelende stichting Inmiddels Eventcoördinator.

Interim Officemanager Leeuwarden

Interim Officemanager voor Leeuwarden Student City. Hand- en spandiensten op het gebied van Open Dagen, Events, internationale samenwerking en marketing

Relatiebeheerder / accountmanager

Relatiebeheerder en accountmanager voor Leeuwin Ocean Adventure in Fremantle- Australia. Doelgroepverbreding richting Azië en ontwikkeling zakelijke events.

Wat anderen over mij zeggen:

Klinkt het als een match?
Laten we kennismaken!

Bellen mag, koffie geeft een beter beeld. Praat me bij over jullie wensen zodat we samen kunnen bepalen of we de trossen los gooien met elkaar.